tisdag

Keep it cleen!! and fresh.

Apoliva - utvalt av Apoteket.
Apoliva är en hud- och hårvårdsserie med en lite sundare attityd till skönhet och omvårdnad. Serien vänder sig till dig som vill ha bra produkter till rimliga priser – men som vägrar kompromissa med kvaliteten. När du köper Apoliva kan du lita på att produkterna är snälla mot huden. De innehåller inget ”hokus pokus”, bara ingredienser som verkligen fungerar. Sortimentet är utvalt och kvalitetssäkrat av Apotekets Centrallaboratorium. Det är även framtaget i samarbete med ett miljölabb för att minimera påverkan på miljön.

Apolivas kroppsvård återfuktar och mjukgör huden med hjälp av skonsamma och dokumenterat effektiva ingredienser. Produkterna innehåller så få ingredienser som möjligt för att inte påfresta huden i onödan – det betyder att de till exempel inte innehåller färgämnen eller liknande bara för att ge krämen ett mer lockande utseende. I sortimentet hittar du både parfymerade och oparfymerade produkter, som passar extra bra för dig med lite känsligare hy. Många finns även i praktiska reseförpackningar.

En duschcreme som hjälper huden att bevara sin naturliga mjukhet och fuktbalans med mycket milda rengörande och fuktgivande ämnen. Parfymerad.
Ett volym schampo med vårdande Panthenol som rengör skonsamt och effektivt med ett mjukt lödder. Kan användas varje dag. Lämpligt för alla hårtyper. Ger håret volym och gör det friskt och glansigt. Finns med och utan parfym.

Apoliva hårbalsam är utredande och berikat med panthenol (provitamin B5) och canola oil som tillför håret näring och gör det mjukt, glansigt och följsamt. Applicera i nytvättat hår och låt det helst verka i 1-2 minuter för bästa reslutat. Skölj väl. Produkten finns med eller utan parfym. Används med fördel tillsammans med Apoliva Schampo.


Det här var bara några av produkterna som de gör. Nu så kan man köpa schampo, balsam och duschcreme för 59 kr på apoteket, så håll koll. XoXo GG.

Inga kommentarer: